Lupiners Gård – en del av Matrundan Gränna

Vi är så glada att vi är med på Matrundan i Gränna under 2020. Hos oss kan du köpa lammskinn och lammkött.

Vi föder upp lamm av rasen Gotlandsfår. De föds på våren och spenderar hela sommaren på naturbeten på gården. När det närmar sig höst är det dags för slakt och det är också då vi har vår högsäsong. Då levererar vi ut beställda köttlådor med lamm och säljer styckdetaljer på Reko-ringar och hemma på gården. Till hösten kommer vi öppna en gårdsbutik dit ni är välkomna att köpa våra produkter. Vi kommer några gånger fram tills dess öppna en provisorisk butik för att visa upp alla våra fina lammskinn. Mer information om det kommer inom kort.

Under betessäsongen kommer vi att erbjuda guidade turer på vår gård för bokade sällskap. Vi kommer att besöka fåren i beteshagarna och prata om biologisk mångfald, djurvälfärd, varför man ska handla svenskt kött och varför det är så viktigt med betande djur. Håll utkik efter datum här och på hemsidan matrundangranna.se.

Vi har inte glömt bort att vi har en pågående Covid19-pandemi att förhålla oss till. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att kunna erbjuda er besökare ett tryggt besök hos oss. Det vi förväntar oss av dig är att du också följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Både för din egen skull och andras.