Lupiners Magasin – vår gårdsbutik

Öppettider i Maj

Söndagar 13-16

Extra öppet under Matrundan

Torsdag 26/5 10-18

Fredag 27/5 10-18

Lördag 28/5 10-16

Söndag 29/5 10-16

Vår gårdsbutik Lupiners Magasin ligger i ett gammal sädesmagasin på gården.

Här kan du se, beundra och köpa våra fina skinn från gårdens Gotlandsfår. Vi tar tillvara skinnen från alla djur som slaktas, så här finns både skinn från lammen och skinn från tackor och baggar.

Våra frysar är överfulla med styckdetaljer från både lamm och tackor. Det finns många olika styckdetaljer att välja bland så att du kan laga en riktigt smarrig måltid. Vi har också nötkött från granngården i Fågelvik.

Honung kommer du att kunna köpa i butiken så långt lagret räcker. Vi är relativt små biodlare med bara tre kupor så lyckas du knipa en burk så har du tur. Fortfarande finns det honung att köpa från gården.

Vi har inlett ett samarbete med flera hantverkare och designers i närområdet och några lite längre bort och vi är väldigt stolta över att få sälja deras produkter i butiken. Du hittar keramik från Citronlundens krukmakeri i Bankeryd, ullplädar från Kerstin Landström i Rättvik, keramik och brickor från E.leijon med inspiration från Småland, inredningsdetaljer och kort från Emma Sjödin från Forserum, silversmycken från by Wanndahl i Skärstad, linneförkläden och barnkläder från byBoestad i Gränna, drejade trädgårdsmuggar från Tiny Garden Pottery och Grenna glass från glassfabrikören i Gränna.

Vi är ju lite kreativa i familjen också, mor Astrid väver löpare och trasmattor och pappa Uno snickrar bänkar på Östanå Såg så deras produkter hittar du också hos oss.

Välkomna till oss.