Lupiners Magasin – vår gårdsbutik

Öppettider i januari

Onsdagar 15-19
Söndagar 12-15

Vår gårdsbutik Lupiners Magasin ligger i ett gammal sädesmagasin på gården.

Här kan du se, beundra och köpa våra fina skinn från gårdens Gotlandsfår. Vi tar tillvara skinnen från alla djur som slaktas, så här finns både skinn från lammen och skinn från tackor och baggar.

Våra frysar är överfulla med styckdetaljer från både lamm och tackor. Det finns många olika styckdetaljer att välja bland så att du kan laga en riktigt smarrig måltid.

Honung kommer du att kunna köpa i butiken så långt lagret räcker. Vi är relativt små biodlare med bara tre kupor så lyckas du knipa en burk så har du tur.

Vi har inlett ett samarbete med flera hantverkare och designers i närområdet och några lite längre bort och vi är väldigt stolta över att få sälja deras produkter i butiken. Du hittar keramik från Citronlundens krukmakeri i Bankeryd, ullplädar från Kerstin Landström i Rättvik, keramik och brickor från E.leijon med inspiration från Småland, inredningsdetaljer och kort från Emma Sjödin från Forserum, silversmycken från by Wanndahl i Skärstad, linneförkläden från byBoestad i Gränna och Grenna glass från glassfabrikören i Gränna.

Vi är ju lite kreativa i familjen också, mor Astrid väver och pappa Uno snickrar bänkar så deras produkter kommer du också att hitta hos oss.

Välkomna till oss.